Uw badkamer

Nieuw kleurtje misschien?

Uw badkamer verfraaien en vernieuwen voor meer woongenot is een manier om uw huis te moderniseren, tevens kan dit een toegevoegde waarde zijn als u uw huis in de toekomst wilt verkopen.

Beyer Loodgieters hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitair, of dat nu kranen, douches of andere zaken zijn.

monteur bezig in badkamerMaar net als alle andere dingen in uw huis is de badkamer ook aan slijtage onderhevig. Denk aan verstoppingen van het doucheputje, wasbak en bad. Wij lossen dit vakkundig voor u op, zonder breekwerk. Wees hier snel bij! Lekkages zijn niet altijd goed zichtbaar waardoor er houten delen onmerkbaar kunnen gaan rotten. De schade is dan vaak groter dan u zou willen. Ook dat kunnen wij repareren maar voorkomen is beter dan genezen.

Onze loodgieters zijn experts in alle soorten badkamers en sanitair. Wat u ook nodig heeft, onze loodgieters kunnen het leveren.

Wij installeren o.a. nieuwe kranen, badkamerkasten en zelfs complete badkamers. Beyer Loodgieters beheert het gehele proces voor u als u dit wilt, inclusief inkoop en montage.


Onze werkwijze bespaart u een hoop stress en geregel. U hoeft alleen maar uit te zoeken wat u mooi vind!
Leunt u achterover en laat ons het werk doen.
Bel ons: 06 816 225 60.

Call Now ButtonBelMeTerug