Dakwerkzaamheden

Beyer Loodgieters hebben een ruime ervaring en expertise in dakwerkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan zowel bituum, shingles, leien als dakpannen.

Snelle levering:

Wij kunnen bij onze vaste leveranciers de meeste soorten materialen vaak de zelfde dag nog krijgen, zelfs als het niet op voorraad is.

Vakkundige oplossingen:

Ons dakbedekkingsteam is zeer vakkundig en weet voor elk probleem wel een oplossing. dakwerkzaamhedenNiets is ons te veel. Wij repareren kleine lekkages maar ook voor het vernieuwen van een compleet dak draaien we onze hand niet om. En dit alles natuurlijk met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid.

Tevens plaatsen wij ook lichtkoepels, Velux dakramen, carports en nog veel meer, vraag ons naar de mogelijkheden en wij zoeken de best passende oplossing.

Allerhande reparaties:

U kunt bij ons terecht voor het repareren, schoonmaken of aanpassen van dakgoten, regenpijpen, boeiboorden, bitumen daken, dakpannen en binnenwanden en voor het volledig isoleren bij alle soorten daken, waaronder hellende en platte daken, dit alles volgens de NEN bouwvoorschriften. We zorgen altijd voor minimale verstoring en laten uw dak schoon en netjes achter na ons bezoek.

Onze 24-uurs service kan een dakdekker binnen een dag langs sturen, in de meeste gevallen nog binnen een uur.

Op al ons werk en dakbedekking (bituum) wordt een volledige garantie van 10 jaar gegeven na oplevering.

Bel ons: 06 816 225 60.

 

 

 

Call Now ButtonBelMeTerug